GILDA – professionell hudvård med inspiration från naturen

Svenskt

GILDA hudvård är en svensk, professionell hudvårdsserie som förankrar det senaste inom forskningsvärlden i kombination med de finaste råvarorna. Serien tillverkas på svenska västkusten i Göteborg. Närproduktion ger oss, förutom kortare transportsträckor, en stor insikt i framställningsmetoder och val av ingredienser. Svenska produkter efterfrågas alltmer på marknaden idag.

Professionellt

Vi kompromissar aldrig när det kommer till kvaliteten på våra produkter. Produkterna innehåller en hög grad aktiva ingredienser och enbart råvaror med vetenskapligt bevisad effekt.

GILDA hudvårdsserie är anpassad efter olika hudtyper och för att hjälpa olika hudtillstånd.

Vi arbetar med ett unikt mikroinkapslingssystem som bevarar ämnen som vitaminer färska. Först när kapslarna kommer i kontakt med huden och smörjs in frigörs vitaminerna och ger ett synligt och kännbart resultat.

Vi bedriver, tillsammans med våra svenska producenter, ett intensivt forsknings- och utvecklingsarbete för att hela tiden kunna erbjuda de bästa produkterna.

Naturligt

Vi vill erbjuda produkter som är vänliga mot miljö och kundens hälsa, samtidigt som de har en effekt på huden. Av den anledningen har vi valt att producera våra produkter i Sverige hos en eco-certifierad producent.

Vi har också valt att tillverka våra produkter med en mix av rena råvaror som vegetabiliska oljor och extrakt, råvaror med naturligt ursprung och en väldigt liten del syntetiska råvaror. Våra produkter innehåller 90-99 % ingredienser från naturen. Vi använder bland annat ekologisk rapsolja från certifierade odlare, vegetabiliska oljor från solros, jojoba, havtorn och squalane, samt eteriska oljor från lavendel och apelsin. Vi använder även AHA-syror baserade på extrakt från ekologiska blåbär, sockerrör, sockerlönn, apelsin och citron.